Güncel

Nisêbîn’de kriz masası oluşturuldu; etkinlikler iptal edildi

Suriye'nin kuzey ve doğusundaki hatta yer alan Mêrdîn'in Nisêbîn ilçesinde yapılması planlanan tüm konser ve kültürel etkinlikler iptal edildi.

Suriye’nin kuzey ve doğusundaki hatta yer alan Mêrdîn’in Nisêbîn ilçesinde yapılması planlanan tüm konser ve kültürel etkinlikler iptal edildi.

HDP’li NisêbînBelediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Belediyemiz kültür sanat günleri kapsamında yapılması planlanan konser ve tüm kültürel programları iptal etmiştir. Ayrıca bu hafta oynanması gereken Nusaybin Belediyespor ve Gençlerbirliği maçı ileri bir tarihe ertelenmiştir” denildi.

Belediye, öte yandan harekat nedeniyle şiddetli patlamaların yaşanması nedeniyle kriz masası oluşturdu.

Nisêbîn Belediyesi’nin oluşturulan kriz masasına dair açıklaması şöyle:

Suriye’ye gerçekleştirilen operasyonlarla birlikte kentimizde şiddetli patlamalar gerçekleşmektedir. Yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı Belediye yönetimimiz kriz masası oluşturdu. Bu kapsamda Eş Başkanlarımız Av.Semire Nergiz, Ferhat Kut, meclis üyelerimiz ve birim müdürlerimiz Belediyemize ait araç bakım ve onarım atölyesinde halkımıza destek adına görev yapacaktır. Halkımız tarafından gelen istek ve şikâyetlere hızlıca dönüş yapılacaktır.

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu