Güncel

Amed’te okur toplantısı

Amed: Gazetemizin haftalık çıkmasıyla birlikte, daha iyiyi var etmek için okur toplantıları gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Son olarak 6 Ekim’de “Çünkü gerçekler devrimcidir” şiarıyla Amed’te Özgür Gelecek okur toplantısı gerçekleştirdik. Amed’te yaptığımız okur toplantısına katılıma ilgi olması özellikle de gençlerin katılması güzel bir duygu. Ve gazeteye dair tartışmaların verimli geçtiği toplantıdan gazeteye dair yeni fikirlerle çıkmak gençliğin özgür gelecek umudunu da diri tutmaktadır.

Haftalık periyodun önemi üzerine Özgür Gelecek gazetesi okurları olarak haftalık gazete çıkarılmasının gazetenin güncelliği açısından önemli olduğu üzerine durulurken; yeni fikirler ve daha iyiye doğru tartışmalarla devam etti.

Yeni fikirler…

Gazeteyi geliştirmek adına hukuk köşesi konulması ve kültür sanat bölümünde yeni dosya konuları önerildi. Yorum ağırlıklı çıkacak olan gazetemiz farklı dosya çalışmalarıyla geliştirebilirliği üzerinde tartışmalar yapıldı. Bu hedefte röportaj sayısının azaltılması gazeteyi daha nitelikli hale getireceği konuşuldu.

Daha iyiye doğru…

Afiş ve sticker ile başlayan yoğunlaştırılmış çalışmalarda dağıtımın daha yaygın olması için stant kurma ve toplu dağıtım çalışmalarını önümüze plan olarak koyduk. Bölge olarak Kürtçe’nin önemini tartışarak gazete dağıtımında özelde Kürtçe bilenlerin olması üzerinde durduk ve Kürtçe öğrenmek için pratik adımlar atmaya karar verdik.

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu