Güncel

“Yeni Bir Yaşam Mümkün” diyen HDK, Demokrasi Konferansı düzenliyor

Halkların Demokratik Kongresi, “Yeni Bir Yaşam Mümkündür” diyerek 15-16 Aralık tarihlerinde İstanbul-Beyoğlu’nda bulunan Elite World Hotel’de düzenlediği Demokrasi Konferansı’na çağrı yapıyor

H.Merkezi: Halkların Demokratik Kongresi Demokrasi Konferansı düzenliyor. Bir süredir İstanbul’un belirli merkezlerinde yerel demokrasi buluşmaları düzenleyen HDK, 15-16 Aralık günleri merkezi bir demokrasi konferansı düzenlediğini duyurdu.

“Kapitalizmin dayattığı egemenlik ilişkileri dışında ‘Yeni Bir Yaşam Mümkündür’ iddiasıyla tarihsel süreçte biriktirdiklerimizi ortaklaştırmak istiyoruz” diyen HDK, İstanbul-Beyoğlu’nda bulunan Elite World Hotel’de düzenlediği konferansa katılım çağrısı yaptı.

Konferansta “Bir Dünya-Tarihsel Süreçte Demokrasiyi Tartışıyoruz”, “Türkiye’de Demokrasi Mücadelesi Deneyimleri ve Günümüzdeki İzdüşümleri”, “Antikapitalist, Toplumsal, Özgürlükçü ve Demokratik Mücadele Deneyimleri”, “Demokrasi Mücadelesinin Bugünü” başlıkları işlenecek ve “Demokratik Cumhuriyet” konulu forum düzenlenecek.

Konferansta Nur Betül Çelik, Ender Öndeş, Ahmet Türk, Hülya Osmanağaoğlu, Çilem Küçükkeleş, Aylime Aslı Demir, Yüksel Genç gibi çeşitli kesimlerden isimler de konuşmacı olarak yer alacak.

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu