Gençlik

Ankara YDG’den Dayanışma Çağrısı

Ankara: Yeni Demokrat Gençlik Ankara örgütlülüğü Şîrnex’te hukuksuzca tutuklanan 4 YDG okuru için dayanışma çağrısında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde alınan toplantıda tutsakları her yönüyle sahiplenecekleri ve yalnız bırakmayacakları kararını alan YDG’liler, tutsaklar için ekonomik problemleri aşma noktasında fiili adımlar atacaklarını belirttiler. Toplantı sonunda pratik yönelimini tutsaklar için kart basarak ve 8 Temmuz gününden itibaren 15 Temmuz gününe kadar bir haftalık stant çalışması önüne koyan YDG’liler faaliyetlere başlayacak.  Stant çalışmasında çay, kahve vb. ürünler ile kokart, ayraç, küp vb. araçların satışı yapılacak. Ayrıca, tutsaklarla dayanışma için imza kampanyası başlatmak için de girişimlere başladı.

Bu minvalde çalışmalarını sürdürecek olan Ankara YDG, okurlarımız ve konuya duyarlı herkesi tutsaklar için dayanışma ağını büyütmeye ve sahiplenmeye davet ediyor. Tutuklamalarla bizi yıldırabileceklerini sananlara en güzel cevaplarını egemenlerin karşısına daha güçlü dikilerek vereceklerini belirttiler.

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu